AĞRI / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu

Adres
MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ 1630 SOKAK KUVAİ MİLLİYE İLKOKULU KARŞISI ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU merkez/AĞRI
Vizyon
Zübeyde Hanım Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Zübeyde Hanım anaokulunda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Çocuklarımızı sevgi dolu bir aile ortamı içerisinde, kendine güvenen, sorumluluk taşıyabilen, kendisi ve çevresi ile barışık, sorunlarına akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen, özgür düşünen ve davranabilen, düşüncelerini, isteklerini ifade edebilen, yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen, her yaşta insanla sağlıklı iletişim kurabilen bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Sabah:08:30- Öğle 13:30
08:30-13:30 saatleri arası
Doğal Gaz
Öğretmenler kendi aralarında taksi tutarak gelmektedir.
yok
Mehmet Akif ERSOY Mah.Kavkaklık Cad.1630 sok.No:6 Ağrı-Merkez
İl merkezine yaklaşık 1 km
Her sene halı saha turnuvası düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
Her sene küçük mucitler isimli bilimsel icat proje çalışması uygulanmaktadır. Mangala,santranç etkinlikleri uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Minik Tema Projesi uygulanmaktadır. Beslenme Dostu Okul Projesi uygulanmaktadır. Okulum temiz projesi başarıyla uygulanmaktadır. Kod-la Ağrı projesi öğretmenlerimiz tarafından başarıyla uygulanmaktadır.